Your Doctor

Healthcare Marketing

Σταματήστε να πετάτε χρήματα σε πλατφόρμες που απλά σας εμφανίζουν μέσα σε εκατοντάδες ακόμη ιατρούς και δημιουργήστε την δική σας ψηφιακή παρουσία και κοινό!

your doctor - healthcare marketing

Ποιοι Είμαστε

Με επίκεντρο τη συνεχή καινοτομία,  η ομάδα της DIVISION X  δημιούργησε το Your Doctor και την υπηρεσία Healthcare Marketing. Το Your Doctor προσφέρει την μοναδική ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής ανάπτυξης  ειδικά σχεδιασμένη για παρόχους υγειονομικής περίθαλψης με εξατομικευμένες ψηφιακές λύσεις που ξεχωρίζουν σε βασικούς τομείς όπως Website Design, SEO, Social Media Marketing και Content Marketing.

 Οι ευέλικτες υπηρεσίες μας  ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις και τους προϋπολογισμούς.

Τι είναι το Healthcare Marketing

Είναι συνδυασμός διαφημιστικών υπηρεσιών που αναπτύσσουν και εδραιώνουν την ψηφιακή παρουσια κάθε επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας, την εκπνοή εμπιστοσύνης και την αύξηση πελατών. Στο Your Doctor αυτή είναι η δουλειά μας, να αναπτύξουμε την ψηφιακή σας παρουσία!

Statistics

Παρακάτω είναι μερικές από τις στατιστικές που μας βοηθούν να γνωρίσουμε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Το 88% των ασθενών που αναζητούν ιατρική φροντίδα και πληροφορίες υγείας ξεκινούν την αναζήτηση τους online σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google. 

Το 48% των ασθενών χρειάστηκαν 2 εβδομάδες έρευνας πριν κλείσουν ένα ραντεβού.

Το 94% αναζητούν την φήμη του/της  ιατρού που προκύπτει από τις κριτικές online.

Το 90% θέλει να ενημερωθεί αν ο ιατρός είναι συμβεβλημένος με τον ασφαλιστικό του φορέα.

Το 95% θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα ώστε να ενημερωθεί για την εκπαίδευση και την εμπειρία του/της ιατρού.

Το 83% θα συνεχίσει την αναζήτηση του στα Social Media ελπίζοντας να μάθει ακόμα περισσότερα για τον/την  ιατρό.

Google Complete Treatment Study

Google Complete Hospital Study

Healthcare Services

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της online παρουσίας σας. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν στο διαδίκτυο για τις υπηρεσίες που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν, να συγκρίνουν τις τιμές και να διαβάσουν κριτικές.

Αν δεν διαθέτετε μια πλήρως ενημερωμένη και κατατοπιστική ιστοσελίδα οι πιθανοί πελάτες σας θα κατευθυνθούν στους ανταγωνιστές σας. 

Εμπιστευτείτε την ομάδα του Your Doctor να δημιουργήσει την δική σας ιστοσελίδα.

Ιατρικό SEO

SEO σημαίνει “βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης”. Πρόκειται για τη διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για καλύτερα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

Στόχος μας στο Your Doctor είναι όχι μόνο να βελτιώσουμε την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, αλλά και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της.

Οι μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, είναι ο σύγχρονος  τηλεφωνικός κατάλογος. Εάν λοιπόν η καταχώρισή σας δεν είναι ορατή, αυτό σημαίνει ότι χάνετε πωλήσεις.

Social Media Marketing

Τα κοινωνικά δίκτυα ξεκίνησαν ως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συνδεθούν άνθρωποι από όλο τον κόσμο και έχει πλέον εξελιχθεί σε μια οικονομικά προσιτή στρατηγική μάρκετινγκ για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Οι επιχειρήσεις πλέον ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού μάρκετινγκ για την διαφήμιση τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ακρίβεια στόχευσης, η δημιουργική ποικιλία και η δυνατότητα εύρεσης πελατών σε μάζα το καθιστά απίστευτα ισχυρό.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιεί το 60% των ανθρώπων.

Οι πελάτες σας βρίσκονται ήδη στα Social Media.. Εσείς;

Google My Business

Το Google My Business απλοποιεί τη διαδικασία ανεύρεσης τοπικών υπηρεσιών.

Δεν πρόκειται για την προσέλκυση περισσότερων πελατών, αλλά για την προσέλκυση των  κατάλληλων πελατών.

Οι δυνητικοί πελάτες μπορούν να βρουν εύκολα την τοποθεσία και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο Google, αναζητώντας τις υπηρεσίες σας.

Για να σας επιλέξουν θα πρέπει η καταχώριση σας να είναι πλήρως ενημερωμένη με τις υπηρεσίες σας, τις ώρες λειτουργίας, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση , την ιστοσελίδα, τις φωτογραφίες και το σημαντικότερο όλων να μην έχει αναπάντητες κριτικές.

Σύστημα Κρατήσεων

Με τη δυνατότητα Online Κρατήσεων, οι ασθενείς σας μπορούν να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα ραντεβού ώστε να πραγματοποιήσουν την κράτηση τους.

Μετά την πραγματοποίηση της κράτησης το σύστημα μας υπενθυμίζει αυτόματα στους ασθενείς και σε εσάς τις επερχόμενες κρατήσεις.

Plans

Starter

1.500/Έτος
Microsite
Basic SEO
Social Media Account Set Up
Social Media Account Management 4

Basic

2.200/Έτος
Microsite
Basic SEO
Social Media Account Set Up
Social Media Account Management 6
Google my Business Set Up
Google my Business Management

Plus

2.800/Έτος
Custom Website
Advanced SEO
Social Media Account Set Up
Social Media Account Management 8
Google my Business Set Up
Google my Business Management
Blogging

Premium

3.350/Έτος
Custom Website
Advanced SEO
Social Media Account Set Up
Social Media Account Management 8
Google my Business Set Up
Google my Business Management
Blogging
Booking System

FAQ

Αν πληρώνετε χρήματα κάθε χρόνο για την ένταξη σας σε πλατφόρμες μαζικής εύρεσης επαγγελματιών του κλάδου σας μπορεί βραχυπροθέσμα να σας φανεί κατά κάποιο ποσοστό αποδοτικό, όμως μακροπρόθεσμα δεν έχετε δημιουργήσει και εδραιώσει την δική σας ψηφιακή παρουσία.

Σε αντίθεση λοιπόν με τις καταχωρήσεις που κάνατε μέχρι τώρα, το healthcare marketing χτίζει και εδραιώνει την παρουσία σας σε όλα τα κανάλια διαφήμισης και φυσικά με τεκμηριωμένες αναλύσεις και στατιστικά που μπορείτε να δείτε και μονοί σας στην ιστοσελίδα τα social media και το Google my Business.

Μια ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι εξυπηρετεί τον σκοπό της. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ώστε να μάθουμε αν προσφέρει τα μέγιστα για την προβολή σας και την ενημέρωση των ασθενών που την επισκέπτονται. Για τον λόγο αυτό στο Your Doctor σας προσφέρουμε δωρεάν ολοκληρωμένο έλεγχο της ψηφιακής σας παρουσίας ώστε να γνωρίζετε και εσείς αν η ιστοσελίδα σας εξυπηρετεί τον σκοπό της ή χρειάζεται αντικατάσταση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Your Doctor  συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας.

Η απάντηση στην ερώτηση αυτή κρίνεται από το πως θέλετε να επενδύετε τα χρήματα σας στην ψηφιακή σας προβολή – διαφήμιση.

Α) Απλές καταχωρήσεις σε πλατφόρμες 

Β) Ενιαία ψηφιακή προβολή σε όλα τα κανάλια που θα εδραιώσει την παρουσία σας online

Αν επιλέξετε την επιλογή Β θα χαρούμε να συζητήσουμε για να βρούμε το κατάλληλο πακέτο προβολής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

H πολιτική εχεμύθειας που ακολουθούμε στο Your Doctor για τους πελάτες μας στον ιατρικό κλάδο δεν μας επιτρέπει να προβάλουμε τα project μας, σας διαβεβαιώνουμε όμως πως γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό που κάνουμε τα τελευταία 10 χρόνια, και δεν είναι τυχαίο ότι συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα.

Συμπληρώστε την φόρμα και σε 24 ώρες θα έχετε μια πλήρη ανάλυση της ιστοσελίδας σας, των Social Media αλλά και του Google my Business!